Stranica
Home > Film > Rijaliti film Patuljci s naslovnih strana Gordan Kičić u glavnoj ulozi

Rijaliti film Patuljci s naslovnih strana Gordan Kičić u glavnoj ulozi


Počelo snimanje filma “Patuljci s naslovnih strana”. Gordan Kičić u glavnoj ulozi!


Foto: Mondo/ Stefan Stojanović


Gordan Kičić

U Beogradu je počelo snimanje filma “Patuljci s naslovnih strana”, film o zvezdi rijalitija koji se otima kontroli.

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’.

U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa.

Osim toga, on smišlja i razne druge rijaliti formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je rijaliti program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih rijaliti formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to ustvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću rijaliti programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki rijaliti? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Reditelj i scenarista filma, Milorad Milinković, izjavio je da je veoma zadovoljan tempom snimanja i da ga raduje rad sa glumačkom ekipom kakva je izabrana za ovaj film.

Glavni glumac, Gordan Kičić, rekao je da ga je ovom projektu najpre privukao odličan i nesvakidašnji scenario i poziv da tumači glavnog lika. “

“Kada dobijete priliku da igrate glavnu ulogu, da ste maltene u svakom kadru, to je za glumca veliki izazov. A ovaj lik je jedna kontroverzna ličnost, koja nije baš crno-bela, niti pozitivna, što je dodatni izazov jer morate da ga branite svim silama, od glave do pete”.

Snimanje filma “Patuljci s naslovnih strana” trajaće do kraja leta, na više lokacija u Srbiji, a distribucija filma planirana je za kraj 2017. godine.Izvorni link

Slični artikli

Top