Stranica
Home > Film > Terminator 2 Edvard Furlong fotografije i video

Terminator 2 Edvard Furlong fotografije i video


Devojčice su ga obožavale, a onda se odao drogama – pogledajte kako danas izgleda Edvard Furlong!

GlumacEdvard Furlong danas slavi 40. rođendan – “klinac” iz priče o Terminatoru rođen je 2. avgusta 1977. godine.

Upoznali smo ga u prvoj ulozi upravo u “Terminatoru 2”, kada je kao mali Džon Konor oduševio ljubitelje futurističkih filmova, i očarao devojčice širom sveta.

Dok je uživao u čarima šoubiznisa, i čak snimio album za japansko tržište…


Izvor: YouTube

…iza scene se borio sa teškom porodičnom situacijom, nestabilnim roditeljima, teretom slave i drugim “demonima”.

Usledili su propali brak, suđenje sa bivšom oko novca, ali i propadanje u ponor droge i alkohola.

Furlong je napravio dramski povratak filmom “American history X”, ali umesto da ga sjajne kritike tog filma podstaknu da se vrati glumi i pokuša da život dovede u red, tonuo je sve dublje.

Prvi put je uhapšen pre 13 godina, pošto je pijan podivljao u jednom supermarketu, i priznao da je zavisnik od najtežih droga – heroina i kokaina.

U tom periodu, venčao se drugi put i dobio sina, ali se i ta porodična priča završila skandaloznim razvodom. Bivša supruga Rejčel Niland zahtevala je da njihovo dete bude testirano na drogu nakon vremena provedenog sa ocem, i utvrđeno je da se u sistemu trogodišnjaka nalazi kokain.


Izvor: YouTube

U martu 2013, osuđen je na zatvorsku kaznu zbog prebijanja bivše devojke. Ponuđena mu je i opcija izdržavanja kazne u ustanovi za rehabilitaciju zavisnika, ali je ipak odabrao zatvor.


Izvor: YouTube

Ovako je glumac, koji se trudi da ga paparaci ne “uhvate,”izgledao početkom ove godine.


Izvor: YouTube

Furlong je 2017. snimio dva filma. Prvi je triler “The reunion” Tima Frenča, o društvu iz srednje škole koje se ponovo okuplja, ali shvata da tajne iz prošlosti nisu ostale “zakopane”. Drugi je “Karma”, film o grupi lopova kojima karma dolazi glave, prenosi holivudska štampa.Izvorni link

Slični artikli

Top