Stranica
Home > Film > Zaslepljeni Blind film bioskopi Beograd

Zaslepljeni Blind film bioskopi Beograd


Tri najbrža čitaoca će dobiti besplatne karte za projekciju filma “Zaslepljeni” u četvrtak 7. septembar (danas) od 20 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

  Ako želite da osvojite karte za film, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom “Zaslepljeni” na stranici MONDO Magazin! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Ladies night uz romantičnu dramu “Zaslepljeni” sa Demi Mur, Alekom Boldvinom i Dilanom Mekdermotom u glavnim ulogama, zakazan je za četvrtak 7. septembar od 20 časova u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš od 20 časova.

Demi Mur, Alek Boldvin i Dilan Mekdermot su ekipa koja garantuje sjajnu priču na velikom platnu, a sve pod rediteljskom palicom Majkla Mejlera, reditelja filmova “Krv i kost”, “Na ivici” i mnogih drugih.

Nakon hapšenja supruga zbog umešanosti u korupciju, Suzan dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali se stvari komplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava.

Pogledajte trejler:


Izvor: YouTubeIzvorni link

Slični artikli

Top