Stranica
Home > Hronika > Mile Kitić “propevao” u policiji | Hronika

Mile Kitić “propevao” u policiji | Hronika


MILE Kitić (50) iz Trstenika, za koga se osnovano sumnja da je u ponedeljak ujutru u Paraćinu ubio svog brata po ocu Rasima Tahira (53), priznao je u policiji da je pucao na njega, ali na saslušanju nije želeo da kaže zbog čega se odlučio da počini zločin. Šta je Kitića, koji se dok nedavno nije uzeo ime omiljenog folk pevača zvao Bahim Tahir, nateralo da puca na starijeg brata – pokazaće istraga.

Ubistvo se dogodilo oko 9.45 ispred zgrade u Ulici cara Lazara u Paraćinu, gde je Tahir živeo u iznajmljenom stanu. Stanari zgrade kažu da su čuli vrisak i tri pucnja, a zatim su ugledali komšiju kako leži u lokvi krvi. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa.


PROČITAJTE JOŠ:
Mile Kitić ubio brata Rasima?

Motiv ubistva bi, kako su “Novosti” već pisale, mogla da bude ljubomora, jer je Rasim lane preoteo Kitićevu ženu Sabinu Lazarević (49), koju zovu Slađa, i sa kojom je mlađi od dvojice braće živeo 20 godina. Rasim i Slađa živeli su zajedno u iznajmljenom stanu u Ulici cara Lazara, a stanari kažu da ih nikada nisu čuli da se svađaju. Komšije kažu i da je Kitić navodno dolazio dan ranije, raspitivao se za Rasima i pretio da će da ubije brata.

Policija je Kitića uhapsila na autobuskoj stanici u Paraćinu samo nekoliko sati posle ubistva. Kako “Novosti” nezvanično saznaju, on je inspektorima tada pokazao pištolj iz kog je pucao, a koji je sakrio u prostorijama napuštene fabrike.

* Policajci stavljaju lisice Kitiću / Krv sa mesta ubistva

Saznajemo i da se Kitić u ponedeljak krio u zgradi koja se nalazi pored ulaza u kojem je Rasim četiri meseca stanovao sa Slađom u iznajmljenom stanu. Kada su naišli, Kitić je propustio Slađu, koja je krenula ka stepeništu. Potom je izvadio pištolj i sa dva hica pogodio Rasima u glavu. Potom je potrčao za Slađom, koja se popela na prvi sprat, i pucao dva puta u njenom pravcu, ali ju je, srećom, promašio.


PROČITAJTE JOŠ:
Propao sporazum za ubistvo Bojovića

TRENUTNA SMRT

OBDUKCIJA Rasimovog leša pokazala je da je smrt nastupila trenutno zbog rana nanetih u glavu. Kitić bi danas, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, trebalo da se nađe pred višim javnim tužiocem u Jagodini.Izvorni link

Slični artikli

Top