Stranica
Home > Hronika > NESREĆA U OBRENOVCU: U eksploziji rakete lakše povređen radnik | Hronika

NESREĆA U OBRENOVCU: U eksploziji rakete lakše povređen radnik | HronikaNESREĆA U OBRENOVCU: U eksploziji rakete lakše povređen radnik


Tanjug |

17. avgust 2017. 13:26 > 16:23 |

Komentara: 0

U Vojno-tehničkom institutu “Tehniku” u Bariču kod Obrenovca došlo je do eksplozije u kojoj je povređen radnik Toše Spasov (46)

Vojni nameštenik Toše Spasov lakše je povređen usled samozapaljenja raketnog goriva tokom kontrolnog ispitivanja u laboratoriji Vojnotehničkog instituta “Tehnikum” u Bariču, a tom prilikom došlo je i do manje materijalne štete, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Do povrede je došlo u sredu ujutro u 09.35 časova. Toše Spasov je pregledan u Domu zdravlja Obrenovac, a zatim je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, gde je konstatovano da ima lakše telesne povrede i očekuje se da uskoro bude pušten na kućno lečenje, kaže se u saopštenju.

Ministarstvo odbrane ističe da razume interesovanje javnosti, ali još jednom apelujemo na medije da pre objavljivanja senzacionalističkih i netačnih objava u pogledu vremena nastanka, opisa i posledica nekog događaja, prethodno provere istinost i verodostojnost sa nadležnim organima u Ministarstvu odbrane.Izvorni link

Slični artikli

Top