Stranica
Home > Hronika > “SKIDALA” MAGIJU SA NOVCA I NAKITA: Uhapšena zbog sumnje da je varala građane | Hronika

“SKIDALA” MAGIJU SA NOVCA I NAKITA: Uhapšena zbog sumnje da je varala građane | Hronika

J. Ć. |

12. januar 2018. 17:28 |

Niška policija uhapsila je S. M. (27) iz okoline Loznice, zbog postojanja osnova sumnje da je sa još jednom osobom, za kojom policija traga, prevarila tri građanke Niša skidajući im crnu magiju

Niška policija uhapsila je S. M. (27) iz okoline Loznice, zbog postojanja osnova sumnje da je sa još jednom osobom, za kojom policija traga, od početka avgusta do kraja oktobra 2017. godine prevarila tri građanke Niša skidajući im crnu magiju.

One se terete da su od oštećenih tražile pomoć za lečenje bolesne dece, a potom nudile da im skinu magiju sa nakita i novca uz pomoć ikone Svete Petke.

Pročitajte još – Krao nakit predstavljajući se kao hodža iscelitelj

“Kada bi im oštećene dale novac i zlatni nakit, jedna od njih bi navodno skidala magiju i predmete umotavala u krpu ili peškir, a potom ostavljala na najviše mesto u kući, a ženama govorila da treba da ih uzmu za sedam dana. Osumnjičene su od prevarenih žena tražile da ih isprate do ulaznih vrata stana kako bi dobile na vremenu da žene ne shvate odmah da su prevarene”, objašnjavaju u policiji.

Pročitajte još – Osumnjičene da su tražile pomoć za bolesnog dečaka, pa ukrale novac i nakit

Po nalogu tužioca osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega je uz krivičnu prijavu sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Policija poziva građane koji su oštećeni na ovaj ili sličan način i prepoznaju osobu sa fotografije da se jave u Policijsku upravu u Nišu na telefone 018/503-235 i 018/503-173.Izvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top