Stranica
Home > Hronika > Suprugu ubio pesnicama i nogama | Hronika

Suprugu ubio pesnicama i nogama | Hronika

PRED Višim sudom u Novom Sadu, pred većem kojem presedava sudija Tamara Radović, u sredu je počelo suđenje Jovici Mitroviću (55) iz Novog Sada, okrivljenom za prebijanje nasmrt svoje nevenčane supruge Vesne Stojkov. Mitrović je, kako stoji u optužnici, 12. novembra prošle godine, oko 22 sata, u naselju Kasapska ada, u pijanstvu, suprugu izudarao pesnicama i nogama. Od udaraca, kojih je bilo najmanje 16, nesrećna žena je na licu mesta preminula.

Mitrović je, iznoseći svoju odbranu istakao kako ga je sramota zbog svega što je uradio, kao i zbog toga što je jedan živog ugasio, a uništio još neke.

– Govorim istinu, jer mi savest tako nalaže – bio je jasan Mitrović, koji, kako navodi, pamti sve detalje, osim samog čina ubistva. – Kobnog dana smo pili ceo dan, kod kuće, na Najlon pijaci, a zatim i u Titelu na krštenju. Vesnu sam, na toj svečanosti opomenuo da se neprihvatljivo ponaša, jer je plesala sa jednim čovekom, i zadržavala ruke na njegovoj zadnjici… Učinilo mi se da su gosti očekivali da reagujem, ali ja sam ostao miran, i tamo, a i u taksiju kojim smo se vratili kući. Kasnije, kod kuće je počela da me vređa, pominje mi majku, i krenula je na mene. Ja sam je sprečio. Ne znam šta se tada desilo, samo pamtim da sam bio u policijskom automobilu. Mnogo sam je voleo, ali i ljubav ima granica.

Pročitajte još: MONSTRUOZNO: Ubio ženu batinama, dva sata je tukao nogama i rukama!

Pred sudom je saslušana i Dragana M. čije je unuče kršteno toga dana. Ona je navela kako je Vesna puno pila tih dana, i kako se na svečanosti ponašala kao nikad ranije.

– “Saletala” je mnoge muškarce, pa i mog bivšeg supruga, i dirala ih za polne organe – navela je svedokinja. – Jovica je na sve to ostao miran i umirivao ju je…Izvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top