Stranica
Home > Hronika > Ubio suprugu, pa sebe, tragediji prethodila svađa? | Hronika

Ubio suprugu, pa sebe, tragediji prethodila svađa? | Hronika


D. ZEČEVIĆ |

10. januar 2018. 07:50 |

Komentara: 0

Gorica (50) i Branislav (55) Milić pronađeni mrtvi, u kosovskom selu Babin Most. Sumnja se da je zločinu prethodila svađa. Branislav na telu imao više ubodnih rana

SUPRUŽNICI Gorica (50) i Branislav (55) Milić iz Babinog Mosta kod Obilića pronađeni su u ponedeljak uveče mrtvi u svojoj kući u ovom kosmetskom selu. Njihovi rođaci su u jednoj od prostorija zatekli beživotna tela i slučaj prijavili Kosovskoj policiji. Prema prvim rezultatima istrage, Branislav je zadavio Goricu, a zatim sebi presudio.

Inspektori i forenzičari su u utorak ujutru obavili uviđaj, a tela su prosleđena na obdukciju u Prištinu. Tek kada stignu rezultati, znaće se pouzdano ko je i kako počinio zločin.

– Sumnjamo da je reč o ubistvu i samoubistvu, jer je nesrećna Gorica pronađena u jednoj sobi sa tragovima davljenja konopcem – ispričali su nam rođaci ove porodice koja je bila jedna od uglednijih u Babinom Mostu. – Branislavljevo telo je bilo u lokvi krvi u drugoj prostoriji. Verovatno je nesreći prethodila svađa supružnika pa je nesrećna Gorica htela da se skloni od nasilnika. Njen pokojni suprug ima ubodne rane po čitavom telu.

PROČITAJTE JOŠ – Vlada u Prištini: Što pre rešiti slučaj smrti supružnika kod Obilića

PSIHIČKI PROBLEMI IAKO Branislava opisuju kao mirnog i poštenog čoveka, žitelji Babinog Mosta smatraju da uzrok ovog zločina mogu biti njegovi eventualni psihički problemi. Oni su, navodno, počeli poslednjih godina. Inače, Babin Most je srpsko selo u opštini Obilić u središnjem delu Kosmeta, gde živi gotovo 200 srpskih domaćinstava.

Rođaka koja je među prvima ušla u kuću nesrećnog bračnog para kaže da dok je živa neće zaboraviti stravičan prizor:

– Soba gde sam videla Branislava bila je sva u krvi. Zaledila sam se.

PROČITAJTE JOŠ – UŽAS KOD OBILIĆA: Pronađeni mrtvi supružnici u kući

Inače, osoblje Hitne pomoći moglo je samo da konstatuje smrt supružnika, koji su važili za skladan i situiran bračni par. Gorica je bila domaćica, a Branislav je radio nekada na kopovima u Obiliću, mada je, kako saznajemo, i dalje imao neka primanja. Troje dece, dve ćerke i sin, oformili su svoje porodice pri čemu je jedna kćerka udata u okolnom Miloševu, druga u Beogradu, a sin radi u Kosovskoj Mitrovici. Članovi porodice koje smo uplakane zatekli ispred kuće nisu želeli da govore o ovoj tragediji.Izvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top