Stranica
Home > Hronika > Uhapšen zbog sumnje da je napao sudiju | Hronika

Uhapšen zbog sumnje da je napao sudiju | Hronika


I. M. |

11. decembar 2017. 16:37 |

Komentara: 0

O. V. (58) iz leskovačkog sela Milanovo uhapšen je jer je prošlog petka pretio, a potom automobilom povredio N.S, sudiju Višeg suda u Leskovcu

LESKOVAC – O. V. (58) iz leskovačkog sela Milanovo uhapšen je jer je prošlog petka pretio, a potom automobilom povredio N.S, sudiju Višeg suda u Leskovcu.

Pritvoreni Leskovčanin je osumnjičen da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju, ugrožavanje sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti. Njemu je određen pritvor od 30 dana.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj napad na sudiju se dogodio u centru grada gde ga je O. V. navodno zaustavio i pretio mu, kao i celom sudu.

Pročitajte još – Sporazum pre tužbe i suda

N. S. je pozvao policiju, a osumnjičeni je počeo da beži. Kada ga je N. S. sustigao, O. V. je ušao u svoj automobil i zakačio sudiju vozilom.

N. S. je od udarca odleteo na šoferšajbnu, pa pao sa nje i zadobio lakše telesne povrede u vidu nagnječenja. Pretpostavlja se da je do napada na sudiju došlo, jer je osumnjičeni bio nezadovoljan njegovom presudom. Navodno je reč o predmetu u kojem je O. V. bio osumnjičen za seksualno uznemiravanje jedne žene.Izvorni link

Slični artikli

Top