Stranica
Home > Lifestyle > Bio je u pravu! Del Boj i Rodni bi danas zaista bili milioneri – Vesti – Život

Bio je u pravu! Del Boj i Rodni bi danas zaista bili milioneri – Vesti – Život


Nije Del Boj za džabe govorio “Sledeće godine u ovo vreme bićemo milioneri“. Ako je sudeći po finansijskim stručnjacima, imao je pravo.


Izvor: B92

foto: Guliver

Finansijski eksperti veruju da bi pokretne i nepokretne nekretnine koji su posedovali Del Boj i Rodni danas vredele čak tri miliona funti!

Trosoban stan u Pekamu danas vredi oko 850 hiljada funti, zahvaljujući rastu cene kvadrata u tom kvartu. Iako se u seriji prikazuje zgrada Nelson Mandela u Pekamu, zapravo scene su snimane u jednom stanu u Aktonu.

foto: Guliver

foto: Guliver

Ako na stan dodamo garažu koju su posedovali, ali i trotočkaša iz 1967. odine Reliant Regal Supervan III, ali i Ford Capri možemo dodati još 55 hiljada funti.

foto: Guliver

foto: Guliver

Ipak, najvredniji bi bio par plavih dijamanata za koje se Del Boj trampio u epizodi “To Hull and Back“ čija se vrednost danas procenjuje na dva miliona funti! Gledaoci su na internetu potpuno podržali predviđanja finansijskih stručnjaka i ocenili da bi Del Boj i Rodni zaista bili bogati.

“Samo kada pogledate šta je sve došlo u ruke Dela Boja i Rodnija tokom sedam godina emitovanja serije shvatate da bi oni danas sa tim stvarima bili milioneri i živeli luksuzan život kojem su sve vreme težili“, ističe finansijski ekspert Džesmin Birtles.

foto: Guliver

foto: Guliver

Inače, “Mućke“ su i dan danas jedna od najomiljenijih britanskih serija, ali to nije slučaj samo na Ostrvu. Del Boj i Rodni su jedni od omiljenih likova i na Balkanu.Izvorni link

Slični artikli

Top