Stranica
Home > Srbija > SAOBRAĆAJKA U NIŠU: Teško povređen mladić, devojka životno ugrožena | Srbija

SAOBRAĆAJKA U NIŠU: Teško povređen mladić, devojka životno ugrožena | Srbija

NIŠLIJA M.M. (29) i njegova supruga J.M. (28) teško su povređeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u utorak u 8:40 sati na raskrsnici Somborskog Bulevara i ulice Despota Đurđa u Nišu.

U Policijskoj upravi Niškažu da su motorista i njegova žena povređeni kada su se “kavasakijem” bez registracija zakucali u “reno” u naselju Pantelej.

Pročitajte još: NESREĆA U NIŠU: Dve osobe povređene na toponičkom putu

– Motociklom je upravljao 29-godišnji Nišlija, a kao njegov suvozač bila je 28-godišnja devojka. Njih dvoje su udarili u putnički automobil marke “reno” niških registracija, koje je vozio muškarac star 30 godina. I mladić i devojka su teško povređeni, s tim što je devojka životno ugrožena – rekli su u policiji.

Pročitajte još: SAOBRAĆAJKA U NIŠU: Povređeno devetogodišnje dete

Slučaj je, kažu u policiji, predat Osnovnom javnom tužilaštvu.

Kako saznjemo, taksista koji se nalazio u „renou“ je prošao bez povreda dok je Hitna pomoć moticiklistu i njegovu ženu prebacila do Urgentnog centra. Vozač motocikla je zadržan na lečenju na Klinici za ortopediju zbog i njemu je povređena noga, dok je njegova saputnica u kritičnom stanju sa teškim povredama glave zbrinuta na Neurohirurškoj klinici.Izvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top