Stranica
Home > Srbija > Stari-novi direktori | Srbija | Novosti.rs

Stari-novi direktori | Srbija | Novosti.rs

NIŠ – Prema informacijama objavljenim na sajtu grada deset javnih preduzeća dobiće nove-stare direktore. U JKP „Gorica“ konkurs će najverovatnije biti poništen zbog nepotpune dokumentacije kandidata. Saznajemo da je konkursnoj komisiji stigao i veliki broj žalbi nezadovoljnih kandidata tako da nije nemoguće da čitav konkurs bude poništen.

Niška javnost sa nestrpljenjem očekuje sednicu Skupštine grada na kojoj bi odbornici trebali da glasaju o rangiranju koje je sprovela konkursna komisija. Za sada nema naznaka kada bi to moglo biti ali bi svakako moralo da bude do kraja septembra jer od 1.oktobra aktuelnim direktorima ističu mandati.

– Sve što je trebala konkursna komisija da uradi to je završeno ali očigledno da postoji „nesporazumi“ oko određenih kandidata. Niko ne može potpuno da bude zadovoljan jer je bilo rekordni broj kandidata, po nekoliko za svako direktorsko mesto, saznajemo od izvora koji je upućen u prilike ali zbog „osetljivosti“ situacije ne želi da se zvanično oglasi.

Pročitajte još – Niš pod teretom gomila otpada(FOTO)

Inače, na osnovu rezultata rangiranja najviše šansi da zadrže direktorke fotelje imaju direktori JKP „Naisusa“, JKP „Medijana“, JKP „Objedinjena naplata“, odnosno Dejan Andrejević, Bratislav Vučković i Jelena Stojanović.

Diplomirani inženjer elektronike Goran Đorđević ima najviše bodova za direktora JKP „Tržnica“ a Predrag Milačić, diplomirani inženjer elektrotehnike za elektroniku i telekomunikaciju za direktora JKP „Gradska toplana“.

Još jedan inženjer elektronike Dejan Dimitrijević predložen je za direktora JKP „Parking servisa“, a inženjer građevine Nebojša Lović za direktora JP Direkcija za izgradnju grada dok je Vladan Stojanović predlođen za direktora JP „Gradska stambena agencija“.

Mašinski inženjer Goran Kocić predložen je za direktora „Niš stana“ a mr Miroljub Stanković, iplomirani inženjer arhitekture
za direktora Zavoda za urbanizam.Izvorni link

Slični artikli

Top