Stranica
Home > Vesti > Donald: Nema opuštanja protiv Belorusa

Donald: Nema opuštanja protiv Belorusa


Crvena zvezda sutra od 21.05 na stadionu „Rajko Mitić“ igra prvu utakmicu u H grupi Lige Evrope protiv beloruskog BATE Borisova.


N.Đ. Izvor: B92

Foto: Starsport

“Traka me nije promenila, pričam kao i pre”

Donald je objasnio kako se oseća sa kapitenskom trakom na ruci.

„Uvek je lepo kada vas u svlačionici predlože za kapitena, ali ja sam uvek isti. Uvek sam mnogo pričao i pre nego što sam bio kapiten. Uvek se trudim, želi da pomognem“, kaže Donald.

Mičel Donald, kapiten Crvene zvezde, bio je veoma opušten uz razgovoru s novinarima, ali tvrdi da on i saigrači neće imati isti pristup i kada počne meč sa Belorusim.

“Nema razloga da budemo napeti, ali daleko od toga da ćemo biti opušteni kada počne utakmica. Osećamo se dobro – to je najpreciznija konstatatcija. Nije teško biti motivisan i fokusiran kada su u pitanju ovakvi mečevi. Pričamo međusobno, analiziramo timove protiv kojih igramo I imamo mnogo samopouzdanja. Nismo opušteni, iako možda tako izgledamo” rekao je Donald.

Donald ističe pozitivnu atmosferu u timu pred start u Ligi Evrope.

“Tri godine sma ovde, zadovoljan sam kako sada izgleda i tim i igra. Atmosfera je sjajna, najviše zahvaljjujući treneru Milojeviću. Znamo da nas čeka težak meč, to je samo jedan od teških u Ligi Evrope. BATE je ozbiljna tim, koji ima mnogo iskustva. Očekujem pun stadion, verujem da ćemo svi biti pozitivni“, rekao je Donald.

Prati B92 SPORT na ViberuIzvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top