Stranica
Home > Vesti > “Donald Tramp je bolestan i predstavlja pretnju po čovečanstvo” – Vesti – Život

“Donald Tramp je bolestan i predstavlja pretnju po čovečanstvo” – Vesti – Život


Profesorka psihijatrije na Univerzitetu Jejl dr Brendi X. Li, upozorava da je mentalno stanje Donalda Trampa “zamršeno“ i da predstavlja pretnju po čovečanstvo.


Izvor: B92

foto: getty

Doktorka, profesorka i autorka knjige “The Dangerous Case of Donald Trump: 27 Psychiatrists and Mental Health Experts Assess a President“ održala je dvodnevni seminar kongresmanima gde je prezentovala mentalno stanje Donalda Trampa uz upozorenje da predsednik SAD predstavlja zdravstvenu pretnju po čitavo čovečanstvo.

“S medicinske tačke gledišta, kada vidite nekoga sa ovako zamršenom psihom, u pitanju je stanje hitnosti. Nikada u svojoj karijeri nisam videla ovoliki nivo katastrofalnog nasilja koje može uništiti ljudsko postojanje“, istakla je.

Iako je naglasila da je psihijatrima zabranjeno da izdaleka postavljaju dijagnoze, ona upozorava da je obrazac ponašanja Donalda Trampa – samoljublje, pretnje, napadi, smatra da je ekspert za svaku temu, itd. – predmet brige.

“Njemu se jako sviđa ideja da koristi nasilje kao potvrdu sopstvene moći“, rekla je i dodala da su i republikanci takođe zabrinuti za njegovo zdravlje.Izvorni link

Slični artikli

Top