Stranica
Home > Vesti > Kancelarija za KiM: Jeremić i Tadić obmanjuju javnost

Kancelarija za KiM: Jeremić i Tadić obmanjuju javnost


"Jeremić i njegovi saradnici se ovih dana iz bezobrazluka i neznanja usuđuju da klevetnički analiziraju i kritikuju politiku sadašnje vlasti prema KiM, a upravo oni su bili na vlasti kada je dijalog o Kosovu i Metohiji izmešten iz UN u EU, a Euleks doveden u našu južnu pokrajinu, i tome su kumovali prodajući interese sopstvene države i naroda za malo tapšanja po ramenu i podrške Brisela na izborima", naveodi su u saopštenju.

Takođe, prema navodima iz Kancelarije za KiM, upravo su Jeremić, Tadić, Stefanović i njihovi saradnici, podržani od Saše Jankovića i "ostalih samozvanih moralnih i intelektualnih džinova", od Međunarodnog suda pravde pogrešno postavljenim pitanjem zatražili savetodavno mišljenje o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova. 

Dobijeni odgovor je, podsećaju iz Kancelarije, "zadao gotovo fatalan udarac svim nastojanjima da se Srbija na međunarodnoj sceni izbori za svoje interese". 

"Upravo ti kibiceri koji danas dobacuju iz prikrajka bili su u samom središtu te diletantske operacije, od koje ni dan-danas ova država ne može da se oporavi", navodi se u saopštenju.

"Da imaju imalo srama danas bi ćutali i nadali se da će im građani zaboraviti učinjena zlodela, ‘a oni, međutim, i dalje rovare protiv sopstvene države i njenih interesa’", zaključuje se u saopštenju Kancelarije za KiM.Izvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top