Stranica
Home > Vesti > “Ko se ogluši o odluku o raskidanju koalicija sa SNS…”

“Ko se ogluši o odluku o raskidanju koalicija sa SNS…”


Svako ko ne bude poštovao odluku Predsedništva DSS o raskidanju koalicija sa SNS na lokalu biće izbrisan iz evidencije članstva.


Izvor: Beta

To je rekao agenciji Beta potpredsednik DSS-a i poslanik u Skupštini Srbije Dejan Šulkić.

On je povodom odluke gradskog odbora DSS-a u Čačku da ne raskine koaliciju sa SNS u tom gradu naveo, da odluka predsedništva o raskidanju koalicije važi za sve lokalne odbore te da će biti sankcionisani oni koji tu odluku ne poštuju.

“Oni koji ne budu poštovali odluku predsedništva biće sankcionisani, odnosno biće izbrisani iz evidencije članstva”, rekao je Šulkić.

Gradski odbor DSS-a u Čačku ranije danas je odbacio odluku Predsedništva te stranke da se istupi iz lokalnih koalicija sa SNS i jednoglasno odlučio da ostaje u lokalnoj vlasti.

Pre dva dana mediji su javili da su čelnici Zlatiborskog okruga DSS-a posle odluke Predsedništva DSS-a da raskine sve koalicije na lokalnom nivou sa SNS zbog neslaganja sa politikom koju vlast vodi prema KiM, odlučili da istupe iz te stanke i da politički angažman nastave u SNS.

Odluka Predsedništva DSS-a o raskidanju koalicije objavljena je 6. avgusta, a prema navodima iz stranke u pitanju su koalicje u 14 opština.Izvorni link

Slični artikli

Top