Stranica
Home > Vesti > Obrt na EP – Vujin će moći da igra?

Obrt na EP – Vujin će moći da igra?


Rukometaš Srbije Srbije Marko Vujin povredio se na utakmici sa Hrvatskom, ali se na njega računa u daljem toku takmičenja, objavio je Rukometni savez Srbije.


MLJIzvor: B92, zvanični sajt

EPA-EFE/ANTONIO BAT

Selektor Jovica Cvetković je ranije rekao da je prvenstvo za Vujina verovatno završeno zbog povrede kolena.

Situacija nakon pregleda izgleda nešto drugačije.

“Oseća bolove u zatkolenoj jami odrazne noge. Klinički je izgledalo da se radi o Bekerovoj cisti, koja je bolno osetljiva na dodir i koju su već tretirali u Nemačkoj klupski lekari posle čega je odigrao i dve utakmice”, rekao je lekar reprezentacije Slobodan Džudović.

Vujin je išao na konsutativni pregled i ultrazvuk u Splitu, gde je utvrđeno da ima dve ciste od kojih je jedna sanirana, a druga delimično ispunjena. Po rečima Džudovića, nisu primećene druge povrede mekih tkiva i Vujin je počeo sa intenzivnim fizikalnim tretmanom.

“Krenuli smo sa intenzivnim fizikalnim tretmanom i nadamo se da ćemo povredu brzo sanirati. Na Marka i dalje računamo”, rekao je Džudović.

Reprezentacija Srbije je poražena u prvoj utakmici Evropskog prvenstva od domaćina Hrvatske sa 32:22, a sledeći meč Grupe A će igrati u nedelju protiv Švedske. Marko Vujin je najbolji strelac reprezentacije sa 490 golova na 127 utakmica.Izvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top