Stranica
Home > Vesti > Smenjena direktorka GAK “Narodni front”

Smenjena direktorka GAK “Narodni front”


Beograd — Direktorka GAK “Narodni front” prof. dr Snežana Rakić smenjena je danas sa tog mesta, saznaje “Blic”. Ona je za taj list potvrdila tu informaciju.


Izvor: Blic

Foto: B92, arhiva

“Informacija je tačna, danas sam obaveštena o tome”, rekla je kratko za “Blic”.

Ko će da sedne u prvu fotelju GAK “Narodni front” u ovom času još se ne zna, ali se spekuliše da će to biti prof. dr Željko Miković, načelnik Odeljenja za visokorizične trudnoće, stručnjak u toj oblasti.

On, međutim, za “Blic” kaže da još ne zna ništa, niti da je bilo šta o tome čuo.

Informacija o smeni direktorke iznenadila je i zaposlene u “Narodnom frontu”, piše još “Blic”.

Prof. dr Snežana Rakić funkciju v.d. direktora najvećeg porodilišta na Balkanu obavljala je od oktobra 2013. godine do danas. Poznata je po bogatom iskustvu u svojoj struci o čemu svedoče sve godine njenog rada.

Od 1981. do 1986. godine radila je kao demonstrator na Institutu za anatomiju Medicinskog fakulteta. Objavljivala je studentske radove u časopisu “Medicinski podmladak”. Naredne godine upisala je postdiplomske studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

U KBC “Dr Dragiša Mišović” na Dedinju zaposlala se 1988. godine, u Zavodu za ginekologiju i akušerstvo, a od 1989. je u stalnom radnom odnosu u GAK “Narodni Front”.

Od 1997. godine prof. dr Rakić bila je načelnica porodilišta u GAK “Narodni Front” i na tom mestu ostala do 2001. godine. Potom postaje načelnica Odeljenja carskih rezova, da bi se 2007. godine ponovo vratila na funkciju načelnice porodilišta, navodi “Blic”.Izvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top