Stranica
Home > Vesti > SNS Šutanovcu: Za metro konsultovana struka i građani

SNS Šutanovcu: Za metro konsultovana struka i građani


"Trasa planirana za metro je na pravcu koji ima najveći razvojni potencijal u gradu, ali i u delu grada koji je najopterećeniji saobraćajem", navode beogradski naprednjaci, saopšteno je iz Gradskog odbora te stranke.

U saopštenju se ocenjuje da je Šutanovcu sve promašaj "što nije na vračarskom pašnjaku, i od čega njemu ne ostane 300.000 evra na računu".

"Nadaleko poznati prevaranti i lažovi Šutanovac, Šapić, Đilas, Vuk Limunov Jeremić i pištoljdžija Janković, koji su opljačkali građane, sada jurišaju na punu gradsku kasu, ali umesto programa nude mržnju i laži", smatraju u GO SNS-a.

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke uveren je da će građani glasati za rezultate, a "ne za mržnju i laži koju plasira lopovsko-tajkunska koalicija", pod vođstvom Miškovića.

"Ponosni smo na to kako Beograd danas izgleda, na uštede od 14 milijardi dinara, na preko 200 uređenih fasada, na projekte renoviranja bolnica, klinika, škola i vrtića, na modernizaciju putne mreže širom grada, na smanjenu nezaposlenost", zaključeno je u saopštenju.

Šutanovac, koji je kandidat za gradonačelnika, je danas kritikovao aktuelnu gradsku vlast da gradnju metroa planira tamo gde nema ničega, na zaštićenom vodoizvorištu i ocenio da bi metro koji bi počeo od Makiškog polja bio "potpuni promašaj".Izvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top