Stranica
Home > Vesti > Vulin obišao VMC: “Nijedan ministar pre Vulina…”

Vulin obišao VMC: “Nijedan ministar pre Vulina…”


Beograd — Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je uoči Nove godine po julijanskom kalendaru zaposlene u Vojnom medicinskom centru Hitna pomoć u Beogradu.


Izvor: Beta

Ilustracija: Tanjug / Ministarstvo odbrane

Kako kaže, 40.000 vojnih osiguranika, ali i svi drugi mogu da računaju da će biti zaštićeni zahvaljujući ljudima u tom zdravstvenom centru.

“Ovi ljudi dežuraju, Vojska dežura, spremna da pomogne svojim pripadnicima, ali ne samo njima, već svakom kome je pomoć potrebna”, istakao je Vulin.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, Vulin je čestitao Srpsku novu godinu svima koji je slave, a posebno Srbima na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj.

“Želim dа čestitаm Novu godinu, dа im poželim mnogo zdrаvljа i sreće, dа im poželim godinu kojа će biti vrednа ponаvljаnjа, godinu mirа, godinu rаdа, godinu uspešne, stаbilne Srbije, godinu u kojoj će nаm se decа rаđаti, godinu u kojoj ćemo svi mi biti uspešniji i bolji”, naveo je Vulin u čestitki.

Ministra su sa formacijskim stanjem i zadacima dežurnih ekipa VMC upoznali načelnik Uprave za vojno zdravstvo Uglješa Jovičić i upravnik VMC Hitna pomoć Bojan Jovanović.

Jovanović je istakao da “nijedan ministar pre Vulina nije posetio tu ustanovu” i dodao da oni mesečno dobiju od 500 do 600 poziva za intervencije.Izvorni link

Slični artikli

Odgovori

Top