Stranica
Home > Zvezde > Ivan Rakitić Nejmar pokloni | Mondo Portal

Ivan Rakitić Nejmar pokloni | Mondo Portal


Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić otkriva “spisak za kupovinu” koji pišu lepa supruga i jedan od najboljih fudbalera današnjice

Igrač Barselone Ivan Rakitić otkrio je u intervjjuu hrvatskom portalu 24.hr par zanimljivosti iz svog života – recimo to da mu koferi mirišu na kulen, ali i da je dobio skupocen sat od Nejmara, samo zato što ga je “nahranio keksom”.

“Volim da kuvam i supruzi jednako dobro pripremam i hrvatske i španske specijaliteta, ali ima jedna stvar koju moja Rakel bukvalno obožava i to je nešto što obavezno moramo imati u frižideru – naš slavonski kulen!”, rekao je Rakitić i dodao:

“Kad god sam u Hrvatskoj obavezno moram poneti barem jedan ili dva. Kada se vraćam kuči mora već iz kofera da oseti miris našeg kulena!”.

Osim što “hrani ženu”, on brine i o bivšem saigraču Nejmaru, kojem je jednom otkrio hrvatski keks. “Davio se u njima”, a onda Rakitiću zahvalio tako što mu je, u znak zahvalnosti, poklonio skupocen sat, kojom se fudbaler Barse pohvalio na Instagramu.

“S Nejmarom je otišao i deo mene. On je bio jedan od igrača s kojima sam bio u najboljim odnosima u svlačionici. Često se čujemo, sjajno mu je u Parizu, kupio je kuću i srećan je. Srećan je i zbog toga što je otišao u klub gde mu valjda igra pola reprezentacije, razumem ga. Poželeo sam mu sreću, a ko zna šta život nosi. Možda opet jednom zaigramo zajedno u klubu. On je moj dobar prijatelj i želim mu sve najbolje u PSG-u”.Izvorni link

Slični artikli

Top