Stranica
Home > Zvezde > Kajli Džener 21. rođendan | Mondo Portal

Kajli Džener 21. rođendan | Mondo Portal


Šampanjac otvorite! Kajli Džener danas slavi 21. rođendan!

Kao i ostale članice Kardašijan-Džener klana i Kajli se brzo razvila od razmažene klinke u moćnu lepoticu. Takođe, pored uspešnog biznisa koji ima s “Kajli” kozmetikom, ona je uspela da se ostvari i kao majka.

Mala Stormi je na svet stigla u februaru, nakon što je njena mama uspešno sakrila od očiju javnosti celu trudnoću, da bi četiri dana nakon porođaja objavila video u kome je pokazala kako je uživala u “životu sa velikim stomakom”.Izvor: YouTube/KajliDžener

Nakon “tihe” trudnoće, Kajli se vratila na velika vrata. Njeno bogastvo je toliko poraslo da je Forbs proglasio za najmlađu milijarderku na svetu koja je sama sve stvorila. Njeno bogatstvo se za sada procenjuje na 900 miliona dolara.

Ona je u vezi sa reperom Travisom Skotom od prošle godine, s kojim je počela da se zabavlja nekoliko meseci nakon što je prekinula vezu sa Tigom, takođe reperom. Nakon pet meseci veze s Travisom, ostala je u drugom stanju.


Foto: Guliver/Getty/Sean Zanni/Patrick McMullan

Tako da Kajli svaka čast! Do 21. godine postala si mama, izvadila si silikone i postala najmlađa samostalna milijarderka na svetu.

Izvorni link

Slični artikli

Top