Stranica
Home > Zvezde > Nataša Bekvalac o trudnoći | Mondo Portal

Nataša Bekvalac o trudnoći | Mondo Portal


Pevačica je gostovala u emisiji gde je prvi put progovorila o prinovi koju očekuje sa novim dečkom.

Nataša Bekvalac je prošla kroz turbulentan period. Bila je pevačica koja glumi u pozorišnoj predstavi, izdala novi album, razvela se od muža Ljube Jovanovića, a onda i “prošetala” novog dečka Luku Lazukića sa kojim je nedavno otkriveno da čeka dete!

Pevačica nije direktno pričala o trudnoći, već je vest da čeka bebu stigla najpre od tabloida, a onda i u vidu potvrde od njene saradnice Tanje Mrkić.

Nataša je lično bila gošća emisije na Prvoj televiziji “150 minuta” gde ju je novinar pitao da potvrdi ove “srećne vesti”, ali nekako je uspela da eskivira pitanje i gledaocima da vrlo neodređen odgovor:

Nataša za MONDO: Hoću još dece!

“Mislim da je isuviše rano da bismo pričali o tome. Trebalo bi da prođe period od nekoliko meseci, pa da onda pričamo o srećnim vestima”, istakla je Nataša, čime je na neki način potvrdila da je trudna, a opet i nije…

Pevačica iz braka sa Dačom Ikodinovićem ima desetogodišnju Hanu, pa je deo gostovanja posvetila i tome kako se trudi da dete zaštiti od vesti o sebi.

“Moja ćerka zna šta je privatno, a šta je moj posao,” rekla je Nataša, a onda komentarisala na koga liči dete njene sestre Kristine, umesto da direktno odgovori na pitanje koje, izgleda, zanima ceo region.

Šta vi mislite o njenoj izjavi?Izvorni link

Slični artikli

Top