Stranica
Home > Zvezde > Tejlor Svift suđenje DJ Dejvid Mjuler hvatao pevačicu za zadnjicu

Tejlor Svift suđenje DJ Dejvid Mjuler hvatao pevačicu za zadnjicu


Pevačica Tejlor Svift svedočila je danas na sudu povodom incidenta koji se odigrao pre četiri godine

Pevačica Tejlor Svift tužila je DJ-a Dejvida Mjulera, koji ju je, tokom slikanja na jednoj svečanosti, uhvatio za zadnjicu.

Incident se odigrao u junu 2013. godine, a slučaj je na sud dospeo tek ovih dana.

Pevačica je danas prvi put svedočila i ispričala da se “osetila veoma neprijatno, kao i da nije mogla da veruje šta se događa”.

“Uhvatio me je za zadnjicu, pokušala sam da se pomerim što dalje mogu od njega dok smo se fotografisali, ali on nije sklonio ruku”, rekla je pevačica na suđenju, nakon čega je, na pitanje Mjulerovog advokata “koliko je dugo trajao kontakt” odgovorila:

“Ne znam da li bi bilo pametno na sudu nagađati o trajanju dodira, ali trajalo je dovoljno dugo da shvatim da je bilo namerno, a ne slučajno kao što on tvrdi”, rekla je Sviftova.

Pevačica je otkrila i da ne želi novčanu nadoknadu za neželjeno “vaćarenje”, tačnije traži, ali simboličnu sumu od jednog dolara, već želi da pokaže da ovakvo ponašanje ne može da prođe nekažnjeno.

“Stavio mi je ruku ispod haljine i dodirnuo golu zadnjicu. Milisekundu sam mislila da grešim, nije mi bilo jasno šta se dogodilo, a onda sam se brzo pomerila kako bih se odvojila od njega, ali me on nije puštao”, dodala je pevačica.


Izvor: YouTube

Suđenje i dalje traje.Izvorni link

Slični artikli

Top