Ovde ste
Home > Putovanja > Bolivud se seli u Srpski Holivud

Bolivud se seli u Srpski Holivud


Veina Indijaca ni ne zna da Srbija postoji, ali to e uskoro biti promenjeno jer su filmski reditelji iz ove daleke zemlje poeli da dolaze u nau zemlju kako bi snimali svoje filmove.

Jedan od reditelja je i rider, on snima film na najlepim destinacijama, od Subotice do Bajine Bate, a njegovo ostvarenje e premijerno biti prikazano sledee godine na Netfliksu.

“Snimamo romantinu komediju, u kojoj su glavni junaci etiri momka koja su dola da posete Srbiju i ludo se provedu. Na njihovom putu nai e se brojne prepreke, obii e najzanimljivija mesta, a usput se i zaljubiti u prelepe srpske devojke”, rekao je rider za Rinu.

Foto: RINA

Foto: RINA

U pitanju je internacionalni projekat, a film e imati svoju verziju na engleskom, nemakom, indijskom i kineskom jeziku. Filmska ekipa je tokom snimanja obila Drinu, Vojvodinu, istonu Srbiju, a pojedine scene e biti snimane i na Rudniku na brdu poznatijem kao “Srpski Holivud”.

“Kroz ovoj film indijska publika imae priliku da upozna koliko je Srbija prelepa zemlja i oekujem da e to privui brojne turiste da dou ovde i posete sve ove prelepe destinacije”, kae rider.

Ovaj filmski reditelj ve osam godina ivi u Srbiji, a u posetu mu esto dolaze roditelji Janiki i Raman koji su oduevljeni naom zemljom.

Foto: RINA

Foto: RINA

“Obiao sam skoro celu planetu, ali moram priznati da Srbija ima neto posebno”, kae riderov otac Raman, a sa njegovim miljenjem je saglasan i Janiki.

“Moj sin je birao Srbiju zato smo esti gosti u Beogradu, ali uvek se trudimo da obiemo i neka prelepa mesta. Rudnik i Srpski Holivud su nas ostavili bez teksta, sve je mnogo drugaije nego u naoj zemlji, a posebno moram da pohvalim ljude ija narav je toliko blagonaklona”, kae Janiki, majka filmskog reditelja.

Pored ridera, u Srbiji su snimali i bolivudski producenti, njihovo ostvarenje, film “Uri” bio je najgledaniji film u Indiji koji je videlo oko 100 miliona ljudi.

Source link

Nekretnine Srbija besplatni oglasi

Slični

Оставите одговор

Top