Ovde ste
Home > Automobili > Žestoko su je napali jer izlazi sa 49 GODINA STARIJIM muškarcem, evo šta im je odgovorila

Žestoko su je napali jer izlazi sa 49 GODINA STARIJIM muškarcem, evo šta im je odgovorila


Razno

Foto: benedetta.bosi / Instagram

U svetu sporta desilo se nešto što je prilično uzburkalo javnost.

Benedeta Bosi, dvadesetogodišnja studentkinja prava iz Milana koja se odnedavno navodno nalazi u vezi sa 49 godina starijim Flavijom Brijatoreom, nekadašnjim šefom Renoa u Formuli 1 i bivšim suvlasnikom Kvis Park Rendžersa, našla se na udaru žestokih kritika otkako je priča o njihovom provodu u Malindiju u Keniji dospela u javnost.

Mlada dama je zbog toga bila prisiljena da zaključa svoj nalog na Instagramu, a u jednoj od poslednjih objava se suprotstavila jednom pratiocu koji ju je upitao kako može biti u intimnoj vezi s nekim ko izgleda poput njenog dede.

Jasno, on je time sugesirao da Bosi u Brijatoreu samo vidi “dobru priliku”, muškarca kojim želi da se okoristi, no ona je na to ovako reagovala:

– Inteligencija ne stari. Mnogi ljudi imaju novac, ali ne i inteligenciju – odgovorila je Bosijeva, koja je tako, čini se, indirektno potvrdila da između nje i Brijatorea ipak postoji nešto više od prijateljstva.

Zanimljivo, Brijatore je gotovo istovremeno za časopis “Novela 2000” pokušao da opovrgne da je u vezi s mlađanom studentkinjom, istakavši da su Bosijeva i on samo prijatelji koji su odlučili da pobegnu na odmor. Bilo kako bilo, nedeljni “Ki” je pre nekoliko dana javio da se Brijatore fino isprsio u ime njihova druženja, te je u članku rečeno da je iz Monte Karla po Bosijevu poslao automobil u Milano, odnosno da su nakon toga njegovim privatnim avionom odleteli u Rim gde su u hotelu s pet zvezdica proveli noć.

Pratite Blicsport i na društvenim mrežamaFejsbukTviter i Instagram.

Source link

Nekretnine Srbija besplatni oglasi

Similar Articles

Оставите одговор

Top