Ovde ste
Home > Ekonomija > Trea prodaja imovine Progresa – B92.net

Trea prodaja imovine Progresa – B92.net


Beograd — Kompanija Progres oglasila je treu prodaju nepokretne imovine putem javnog nadmetanja.


Izvor: Tanjug

Foto: Depositphotos/Pakhnyushchyy

Foto: Depositphotos/Pakhnyushchyy

Predmet prodaje su objekti koji se nalaze u sklopu zgrade “Progres” u Zmaj Jovinoj u centru Beograda, u peakoj zoni Knez Mihailove ulice, a imovina je podeljena u osam celina.

Najvredniji objekat jeste galerija povrine 751,73 kvadratnih metara, ija poetna cena iznosi oko 5,27 miliona evra, pie eKapija.

Kako je ranije saopteno iz gradske uprave, namena galerije, meutim, ne moe se menjati, odnosno ona mora ostati galerijski prostor. Na prodaju su i Biznis klub i ostale poslovne prostorije u Palati “Progres”.

Takoe, kompanija “Progres” oglasila je i prodaju tehnikog centra progres u Krnjai, ija je poetna cena 11,5 miliona evra. Preduzee prodaje i suvlasniki udeo u 45/100 idealnih delova prava svojine na zgradi benzinske stanice, takoe u Krnjai, i to po poetnoj ceni od 815.230,17 evra.

Cene imovine koja se prodaje umanjene su u odnosu na prvu prodaju, dok su u odnosu na drugu prodaju, cene ostale nepromenjene.

Javno nadmetanje zakazano je za 11. decembar 2019. godine u 12 asova.

Prodaja nepokretnosti, pie izmeu ostalog portal, sprovodi se u skladu sa UPPR-om kako bi se namirili poverioci. UPPR je postao pravosnaan 6. marta ove godine reenjem Apelacionog suda.

Source link

Nekretnine Srbija besplatni oglasi

Similar Articles

Оставите одговор

Top