Ovde ste
Home > Sport > Zidan i Leonardo u ratu reima zbog Mbapea

Zidan i Leonardo u ratu reima zbog Mbapea


Francuski mediji prenose da je Pari Sen ermen krenuo u paninu operaciju produetka ugovora sa Kilijanom Mbapeom zbog straha da bi on mogao da pree u Real.


Z.K.Izvor: B92

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Dnevnik “L’Ekip” je na naslovnoj strani doneo vest o tome pod naslovom “Po svaku cenu”, a u tekstu se istie da katarski vlasnici nisu zadovoljni sporim delovanjem uprave kluba da se reprezentativac Francuske zadri na “Parku prineva” novim ugovorom.

U Parizu su takoe nezadovoljni zbog konstantnih pritisaka iz Madrida, pre svega od strane Zinedina Zidana, da Mbape pree u redove Reala.

Zidan je nedavno uoi mea sa Galatasarajem rekao kako je “Mbepe oduvek govorio kako mu je elja da zaigra za Real”. Leonardo smatra da je strateg Reala odavno preao crtu i smatra takve izjave uznemiravanjem njihovog igraa.

Iskreno, sve to smeta, pomalo, ba smeta. Nije vreme da se pria o neijim snovima. Taka. Mbape je veoma vaan igra za nas i nije vreme da ga bilo ko destabilizuje. On je najbolji mladi francuski igra, svetski ampion, jedan od najboljih na svetu. Ovo nije as da ga iko destabilizuje, vreme je da se prestane sa tim. Ima jo dve i po godine ugovora sa nama“, izjavio je direktor Pariana Leonardo posle mea Lige ampiona sa Klub Briom.

Zidan se ponovo oglasio tim povodom na pres konferenciji tokom dana.

Nisam rekao nita posebno. Samo to da igra kae da mu je san da igra ovde. Svako neka to tumai kako eli“, zakljuio je Zidan.

Source link

Nekretnine Srbija besplatni oglasi

Similar Articles

Оставите одговор

Top