Ovde ste
Home > Sport > Miljkovi: Nestrpljivo ekamo Tursku, o Albaniji znamo malo

Miljkovi: Nestrpljivo ekamo Tursku, o Albaniji znamo malo


Koarkaica Srbije Maja Miljkovi izjavila je da oekuje podrku publike na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine protiv reprezentacije Turske


SNIzvor: B92

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Izabranice Marine Maljkovi u etvrtak zapoinju novi ciklus takmienja na medjunarodnoj sceni protiv Turske, a to e biti prvi duel koji e srpska reprezentacija odigrati od mea za evropsku bronzu koji je dobila u “tark areni” protiv Velike Britanije pre etiri meseca.

“Radujem se svakom novom okupljanju reprezentacije. Ispred nas su dva vana takmienja – kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2021 i kvalifikacije za Olimpijske igre u februaru. Sve reprezentativke sa nestrpljenjem oekuju nastup pred domaom publikom protiv Turske. U pitanju je dosta kvalitetan tim i toj utakmici moramo da pristupimo sa najveom moguom energijom i motivacijom”, rekla je Miljkovi za sajt KSS.

Bek reprezentacije Srbije istakla je i da su se utisci sa prethodnom Evrobasketa u Zrenjaninu i Beogradu slegli i da je veoma ponosna na sve to je naa reprezentacija uradila na ampionatu, kao i da su to razlog zbog ega oekuje da e koarkaice u etvrtak u hali sportova “Ranko eravica” imati veliku podrku publike.

“Nadam se da e tribine hale na Novom Beogradu biti ispunjene do poslednjeg mesta. Verujem da e nai navijai prepoznati znaaj utakmice protiv Turske i da e svojim prisustvom i podrkom pomoi nam da na pravi nain zaponemo kvalifikacije za EP”, rekla je Miljkovi.

Posle duela sa Turkinjma, Srbiji sledi i gostovanje Albaniji 17. novembra.

“O reprezentaciji Albanije u ovom trenutku nemamo previe informacija i o toj utakmici emo razmiljati posle duela protiv Turske. Oekujem da oba duela odigramo agresivno i sa maksimalnom koncentracijom u naem prepoznatljivom stilu i da prvi kvalifikacioni prozor zavrimo sa dve pobede”, zakljuila je Miljkovi.

Utakmica izmeu Srbije i Turske igra se u etvrtak 14. novembra od 17 sati, a ulaznice za ovaj me po ceni od 300 i 500 dinara ve su u podaji.

Source link

Nekretnine Srbija besplatni oglasi

Slični

Оставите одговор

Top