Ovde ste
Home > Sport > Milojevi: Oprezno u Luanima, ni vreme nee biti sjajno

Milojevi: Oprezno u Luanima, ni vreme nee biti sjajno


Trener Crvene zvezde Vladan Milojevi pozvao je svoje fudbalere na oprez na gostovanju Mladosti u Luanima u utakmici Superlige Srbije.


SNIzvor: B92, Tanjug

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

“Teko gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u poslednje vreme konsolidovala, igra dobro, radi se o veoma vrstom i organizovanom timu. Odlini su u fazi kontranapada i iz toga nam preti najvea opasnost. Veliku ulogu bi mogli da imaju i vremenski uslovi koji nisu ba sjajni. Mladost, bez obzira na promenu trenera, ima kontinuitet, jer je sadanji trener Stani fudbalski “rastao” uz Milovanovia koji je ostavio veliki peat u Luanima. Moramo biti oprezni”, rekao je Milojevi na konferenciji za medije na stadionu “Rajko Miti”.

Milojevi ne krije da ima velikih kadrovskih problema da sastavi ekipu.

“Videu danas posle treninga na koga mogu da raunam. Van la Para ima problem sa leima, Vulia mui temperatura, Milunovi ima stomani virus, a ni situacija sa povredom Boaija nije ba sjajna. Kada priamo o igraima, zadovoljan sam kako su Ivani i Marin delovali protiv Vodovca. Ivani je igra koji ima veliki potencijal i drago mi je to je odigrao dobru utakmicu”.

Nije eleo ef strunog taba crveno-belih previe da se bavi priama oko zimskog prelaznog roka.

“Imam veliko poverenje u moje izabranike. Ovi natpisi da neki igrai dolaze ili odlaze, to ne potie od nas, ve je sud drugih ljudi. ekamo zimsku pauzu pa emo sve analizirati. U sportu nema minulog rada i morate da se dokazujete iz dana u dan. Svi smo pod lupom javnosti, ali videemo sve kad se zavri polusezona”, zakljuio je Milojevi u svom stilu.

Utakmica 19. kola Superlige Srbije izmeu Mladosti i Crvene zvezde igra se u sredu od 15 sati.

Source link

Nekretnine Srbija besplatni oglasi

Slični

Оставите одговор

Top