Ovde ste
Home > Sport > “Da Novak nije nestao iz tenisa na dve godine…”

“Da Novak nije nestao iz tenisa na dve godine…”


Trener Serene Vilijams Patrik Muratoglu smatra da bi Novak okovi imao vie titula od Federera i Nadala da se nije muio sa povredama.


Z.K./LNIzvor: B92

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

On je takoe rekao kako veruje da e okovi jednog dana prestii svoje najvee rivale i imati najvei broj najvanijih trofeja, onih sa Grend slem turnira.

Kada ova trojka igra svoj najbolji tenis, Novak je taj koji pobeuje u veini sluajeva. Da Novak nije imao povrede tokom dve godine kada je nestao iz tenisa, verovatno bi ve sada imao najvie Grend slem trofeja. Mogu da zamislim da e jednog dana biti najuspeniji igra u istoriji“, kae Muratoglu.

Francuski strunjak ima svoju tenisku akademiju od 1996.Kroz njegovu akademiju proli su i igrai kao to je Grigor Dimitrov, a poznat je i njegov rad sa Stefanosom Cicipasom.

Bez obzira to smatra da je okovi najbolji od velike trojke, Muratoglu izuzetno ceni Rodera Federera.

Federer je genije, igra savren tenis. Ne seam se da sam gledao igraa koji igra njegovim stilom. I mislim da neu tako neto videti dok sam iv. Sve to ini je savreno”, dodao je Muratoglu.

Kao i mnogi drugi i on je pristalica evolucije u tenisu.

elimo mlade tenisere, pomalo luckaste i nervozne, ali i one koji su smireni. Ima to pravilo koje ne dozvoljava mladim igraima da prerano postanu profesionalci. I jedan zakon koji je dozvoljava da se unite kriminalci. Jesmo li mi policija ili ta? Ne. I to uopte nije smeno. To je velika greka. Tenis je tradicionalan sport, ali moramo da shvatimo da je ovo 21 vek“, zakljuio je Muratoglu.

Source link

Nekretnine Srbija besplatni oglasi

Slični

Оставите одговор

Top