Ovde ste
Home > Automobili > ONA JE PRAVI MUŠKI SAN Prelepa misica će voziti kamion na reliju, a svakodnevno voza pamet muškarcima /FOTO/

ONA JE PRAVI MUŠKI SAN Prelepa misica će voziti kamion na reliju, a svakodnevno voza pamet muškarcima /FOTO/


Marselina Zavadska

Foto: @marcelina_zawadzka / Instagram

Pogledaj galeriju

Reli “Afrika Eko rejs” koji je na programu početkom 2020. godine doneće svetu automoto sporta, novog vozača. Tačnije vozačicu i ona neće verovatno biti najbolji, ali će definitivno biti najlepši takmičar.

ONA JE MUŠKI SAN Prelepa misica vozi kamion na reliju,

Marselina Zavadksa je 2012. godine bila mis Poljske, a početkom iduće, tačnije u januaru, učestvovaće na pomenutom reliju i to kao vozač kamiona.

Tridesetogodišnjakinja planira da, zajedno sa tri člana ekipe, pređe 6.000 kilometara. Reli se vozi od Monaka, preko Savone u Italiji, Tangera u Maroku i Mauritanije do Dakara.

– Želim da svi znaju da je ovo učešće na reliju humanitarnog karaktera, nećemo primiti nikakvu naknadu, već hoćemo da pomognemo drugima – poručila je lepa Marselina.

Sa obzirom na to da je reli u ogromnoj količini više zatupljen kod muškaraca, oni će se verovatno složiti da je da je ona pravi muški san. Na instagramu ima blizu 500.000 pratilaca, a svi sa nestrpljenjem čekaju njenu vožnju.

Pročitajte još:

Pratite Blicsport i na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram.

Pogledajte još Blicsport vesti.

Pogledaj galeriju