Ovde ste
Home > Automobili > AMSS dodelio nagrade, Gajiću dijamantska kaciga

AMSS dodelio nagrade, Gajiću dijamantska kaciga


Auto-moto Savez Srbije dodelio je ukupno 68 piznanja najboljim automobilistima i motociklistima u 2019, ali i zaslužnim pojedincima, udruženjima, savezima i kompanijama koje su doprinele razvoju auto-moto sporta.

O uspešnoj sezoni u našoj zemlji dovoljno govori i sve veći broj mladih takmičara koji su ostavili odličan utisak na medjunarodnoj sceni, a primetno je da se posle velikih uspeha Dušpana Borkovića, u profesionalnom automobilizmu pojavljuju mlade snage koje prave sve bolje rezultate u Evropi.

Zlatne kacige za tri osvojene šampionske titule, dodeljene su najboljim automobilistim, a dobitici su Danijel Panić i Dragan Filipović, dok je zlatna plaketa pripala Crvenoj Zvezdi.

Dolaskom Božidara Mihajlovića na čelo moto saveza Srbije, primetan je i veliki napredak u srpskom motociklizmu. Zvezda večeri bio je mladi motociklista, 23-godišnji Nikola Gajić, koji je pored treće Zlatne, osvojio i Dijamantsku kacigu, najveće priznanje koje se dodeljuje u srpskom auto-moto sportu.

Pored Nikole Gajića, Zlatne kacige kod motociklista uručene su i Karolju Kenjrešu, Stevanu Marjanoviću i Zdravku Crnjanskom. Svečana ceremonija dodele priznanja bila je odlično organizovana, a organizatori su se potrudili da svim dobitnicima i učesnicima priprede pravi spektakl. Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top