Ovde ste
Home > Život > Preminuo verenik Kristine Bobi Braun: Tri godine nakon njene smrti zadesila ga ista sudbina – Vesti – Život

Preminuo verenik Kristine Bobi Braun: Tri godine nakon njene smrti zadesila ga ista sudbina – Vesti – Život


Nik Gordon, verenik Bobi Kristine Braun, umro je tri godine nakon što su ga mnogi optuživali da je odgovoran za njenu smrt.


Izvor: B92

Foto: Gettyimages/ Frazer Harrison / Staff

Foto: Gettyimages/ Frazer Harrison / Staff

Njegov advokat Džo Habači saopštio je za CNN da je on preminuo, ali nije rekao detalje. Imao je samo 30 godina.

“Moje srce je danas tužno nakon što sam čuo da je moj voljeni klijent Nik Gordon preminuo… Ne mogu da pričam o detaljima smrti, ali je neizmerno tužno to što sam svedočio tome šta razarajuća zavisnost od droge može da uradi grupi mladih prijatelja, koji su bili veoma voljeni i imali su veliki potencijal“, rekao je advokat.

Gordona je Vitni Hjuston prihvatila kada je imao 12 godina i podizala ga je zajedno sa njenom ćerkom Bobi Kristinom Braun. Počeli su da se zabavljaju nakon tragične smrti pevačice 2012. godine, a tenzija i trzavice između dve porodice bile su tema šou programa “The Houstons: On Our Own“.

Njihova veza izazvaal je veliku pažnju javnosti, a završila se smrću mlade kristine 2015. godine, 6 meseci nakon što je bez svesti pronađena u kadi. Bila je u komi sve do smrti. Autopsija je pokazala da je velika količina lekova i vode dovela do pneumonije i oštećenja mozga koji su je odveli u smrt, piše CNN.

Nijedna optužnica nije bila podignuta protiv Gordona, ali je okrivljen za njenu smrt u građanskom postupku 2016. godine i bilo mu je naloženo da plati 36 miliona dolara državi.

Članovi porodice pokušali su da mu pomognu i pruže podršku u lečenju, a poruke su bil eobjavljene na Facebook-u i dan pre njegpove smrti.

“Uzimao je drogu s prijateljima i onesvestio se. Odvezli su ga u bolnicu, uneli i ostavili ti. Šta god mislili o Niku i njegovom stilu života, prestrašno je to što su ga njegovi navodni prijatelji ostavili samog”, rekao je izvor za Daily Mail.

Gordon je preminuo skoro osam godina od smrti velike pevačke zvezde Vitni Hjuston i tri godine nakon smerti njegove devojke Kristine, ćerke tragično preminule pevačice.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top