Ovde ste
Home > Sport > okovi i Lajovi sigurni Srbija maksimalna do etvrtfinala!

okovi i Lajovi sigurni Srbija maksimalna do etvrtfinala!


Muka teniska reprezentacija Srbije pobedila je ile sa 2-1 u poslednjem meu grupne faze ATP kupa.


PTIzvor: B92

Photo by Chris Hyde/Getty Images

Photo by Chris Hyde/Getty Images

Ekipa Nenada Zimonjia posle singolova je zavrila posao, poto su Duan Lajovi i Novak okovi bili sigurni protiv Harija i Garina.

Prvi na teren izali su Lajovi i Hari i to po najveem suncu u Brizbejnu.

Bolje na terenu snaao se na teniser koji je odigrao veoma dobar me. “Duci” je uspeo prvi da oduzme servis protivniku, potom je ispustio servis, ali je odmah u narednom vratio prednost na svoju stranu – 4:1.

Do kraja seta Lajovia je uspeo jo jednom da napravi brejk i prvi set dobija rezultatom 6:2, za neto vie od pola sata igre. Tokom drugog seta nije smo videli brejkove i ulo se u taj-brejk.

Srpski teniser bio je pribraniji i na najbolji nain zavrava me – 6:2, 7:6 (3).

Lajovi je napravio sjajan uvod za okovia. Najbolji srpski igra rutinski je ostvario i treu pobedu u singlu – 6:3, 6:3.

U prvom setu Novak je odigrao koliko mu je bilo potrebno napravivi brejk u etvrtom gemu, koji je uvao do kraja prvog perioda. U drugom je ve viena vea borba.

Garin je prvi uspeo da oduzme servis okoviu i povede sa 3:2, to je razljutilo naeg tenisera koji je dobio naredna etiri gema i time za 73 minuta doao do nove pobede.

Potom je usledio dubl u kojem su ai i Troicki izgubili od Harija i Tabila (6:3, 7:6 (2)). Ovaj poraz nije uticao na krajnji rezultat i nai teniseri sa sve tri pobede prolaze u etvrtfinale.

Srbija e u borbi za polufinale igrati protiv najbolje drugoplasirane ekipe, a ko e to biti saznaemo kada se program u sredu zavri.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top