Ovde ste
Home > Sport > Tumbakovi vraa Baneta Ivanovia meu “Orlove”?

Tumbakovi vraa Baneta Ivanovia meu “Orlove”?


Rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije Branislav Ivanovi bi mogao da se vrati u nacionalni tim.


AKIzvor: B92

Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Iskusni 35-godinji defanzivac igra na visokom nivou u ruskom Zenitu, ali nije igrao za reprezentaciju od Svetskog prvenstva u Rusiji 2018.

Srbiju u martu eka bara za plasman na Evropsko prvenstvo, prvo posle 20 godina. “Orlovi” e 26. marta gostovati Norvekoj u Oslu u polufinalu, a pobednik e u finalu 31. marta igrati sa boljim iz duela izmeu kotske i Izraela.

U kvalifikacijma je odbrana bila najslabiji deo tima, Srbija je primila gol na svakom od deset meeva u grupi sa Portugalom, Ukrajinom, Litvanijom i Luksemburgom.

“Naravno da razmiljam o Branislavu Ivanoviu. Znam da je ovo veoma kompleksno pitanje, ali govorimo o potencijalu igraa koji danas igra u jednoj od najjaih evropskih liga, gde je jo kapiten i lider ekipe Zenita. to se mene tie, ne vidim nikakav problem oko povratka Ivanovia, sa kojim imam odlian odnos”, rekao je selektor Ljubia Tumbakovi za “Politiku”, “Imam i potpunu autonomiju u radu i odluivanju. Razmiljam i u tom pravcu. Do tada (mea sa Norvekom, prim. aut) ima jo dosta vremena, a nae odluke moraju da budu brze, tane i pre svega u interesu srpskog fudbala, a ne nekog pojedinca”.

Ivanovi je rekorder reprezentacije sa 105 nastupa. On je bio kapiten reprezentacije do Mundijala 2018.

Posle kvalifikacija za SP Slavoljuba Muslina je zamenio Mladen Krstaji, koji je odmah oduzeo traku Ivanoviu i predao je Aleksandru Kolarovu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top