Ovde ste
Home > Vesti > Vui o Sergeju Trifunoviu: Nisam stvarno u stanju da komentariem ta taj ovek radi

Vui o Sergeju Trifunoviu: Nisam stvarno u stanju da komentariem ta taj ovek radi


Predsednik Srbije Aleksandar Vui upitan je na konferenciji za medije da prokomentarie saoraajni prekraj lidera PSG Sergeja Trifunovia.


Izvor: B92

“Nisam stvarno u stanju da komentariem ta taj ovek radi”, rekao je Vui novinarima prilikom obilaska fabrike Mei Ta Europe u Obrenovcu.

“Divim se ljudima koji takvu politiku podravaju,ima ih manje od pet odsto, moda oko etiri odsto. Nita tu ne razumem. Policija je tu odradila dobro svoj posao. A Sergej Trufunovi je ovek “Lezi lebe da te jedem”, on ne razmilja o procentima”, naveo je predsednik Srbije.

Podsetimo, proslavljeni glumac i predsednik Pokreta slobodnih graana Sergej Trifunovi uestvovao je u udesu u ponedeljak uvee u Beogradu. Mediji su preneli da se incident dogodio kod pumpe “Dejton”, a meu naslovima koji su osvanuli na pojedinim beogradskim portalima navodi se da se Trifunovi “zakucao u autobus”, kao i da je “u bekstvu”.

On je za B92 rekao da je nakon udesa “morao da ode kako bi otvorio vrata majstorima”, kao i da je “zakon bio bri od njega”.

“Nisam pobegao, nego sam otiao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da u se vratiti za pola sata. Meutim, kada sam izaao napolje, ve su ‘digli’ auto, pauk ga je ve podigao, tako su brzo doli. Sutra ujutru u da odem u MUP Savski venac, da ne bude da sam pobegao”, rekao je Trifunovi za B92.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top