Ovde ste
Home > Sport > Košarka > AMERIKANAC KOJI VOLI SRBE! Meloun obožava RAKIJU: Kada vam se isprazni čašica, oni naspu novu, do vrha!

AMERIKANAC KOJI VOLI SRBE! Meloun obožava RAKIJU: Kada vam se isprazni čašica, oni naspu novu, do vrha!


Meloun je oduvek imao lepo mišljenje o državi Srbiji, posebno je oduševljen rakijom. On je za “Bleacher report” otkrio zanimljivu anegdotu, kada je u poseti Srbiji probao rakiju sa rođenim bratom Nikole Jokića i prokomentarisao srpske običaje.

Svaki put kada vam se isprazni čašica, oni naspu novu, i to do vrha – jadao se Meloun tom prilikom.

GROM IZ VEDRA NEBA! Evo ko je Amerikanac koji će pomoći Kokoškovu da odvede Srbiju na Olimpijske igre!

SENZACIJA! Jokićev trener postaje deo reprezentacije Srbije!

Majk Meloun je u Klivlend Kavalirsima bio jedan od pomoćnika, a u to vreme je nastupao i Saša Pavlović koji je otkrio koliko je Meloun znao o dešavanja u Srbiji, njenoj istoriji i koliko ceni srpski narod.

Stalno mi je pričao o našoj istoriji, ratu u bivšoj Jugoslaviji i ponekad sam imao utisak da o tome zna više od mene, a kad god bi video mog oca na tribinama, stalno mu je pokazivao tri prsta. On zaista obožava Srbiju. Znao sam da će biti dobar trener, samo je bilo potrebno da mu se pruži šansa. Kada sam video da je Jokić kod njega u timu bio sam ubeđen da će dobiti pravu šansu. Mnogo mi je drago što sarađuju na ovako visokom nivou – rekao je nedavno Pavlović.

(VIDEO) DETALJ SA TRENINGA PARTIZANA! Trinkijeri glavom udario Voldena!

“RADE ŠTA HOĆE”! Jedna poruka bivšeg igrača Partizana napravila je buru!

Kada se radi o Nikoli Jokiću, Meloun nikada nije štedeo reči i jednom prilikom se zahvalio Srbiji na prilici da trenira takvog igrača i poručio da je on sjajan ambasador Srbije.

Želeo bih da poručim ljubiteljima košarke u Srbiji da smo im zahvalni što su nam omogućili da imamo Nikolu Jokića. Sjajan je igrač i ambasador vaše zemlje. Srećan sam što sam mu trener i što ga imam u timu – rekao je Meloun.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top