Ovde ste
Home > Ekonomija > CarGo predstavio biznis klasu: Elektrini “jaguari” za manje zagaenje u Beogradu

CarGo predstavio biznis klasu: Elektrini “jaguari” za manje zagaenje u Beogradu


Beograd — Udruenje graana CarGo predstavilo je danas najnoviju biznis klasu.


Izvor: B92, Tanjug

Foto: CarGo

Foto: CarGo

Nju ini 100 najnovijih luksuznih limuzina meu kojima se nalaze i elektrini “jaguari” I-Pace, koji je proglaen za automobil 2019. godine, saopteno je iz tog udruenja.

“Svakog dana svi smo svedoci sve veeg zagaenja vazduha, a Beograd se ak naao na listi deset najzagaenijih gradova. Uvoenjem elektrinih automobila elimo da damo svoj doprinos smanjenju emisije tetnih gasova i da pomognemo da Beograd i Srbija budu zdravije mesto za ivot”, kazao je Vui na konferenciji za medije predstavljajui elektrinu flotu.

On je istakao da je CarGo poznat po novitetima i inovacijama i da pored elektrinih jaguara, CarGo flotu ini i veliki broj hibrida koji su ranije nabavljeni, a koji imaju malu potronju i inovativnu tehnologiju za smanjenje koliine izduvnih gasova, navedeno je u saoptenju.

Vui je naglasio da CarGo planira da jo vie investira i da e graani tek videti novitete, a da je nabavkom vie od 150 automobila visoke kategorije napravljen ogroman iskorak za Beograd, saopteno je.

lanovi e u aplikaciji imati posebno dugme za poruivanje vozila iz ove klase.

Cena e se razlikovati u zavisnosti od klase automobila, ali kako kae Vui, bie neto vie, ali ne previsoke.

“Svi koji koriste nae usluge mogu da oekuju drugaiji i luksuzniji oseaj”, poruio je Vui.

Za vozae e postojati odredjena pravila odnosno imae poseban dres kod – nosie crno odelo, kravatu, koulju, kao i bele rukavice.

Odgovarajui na pitanja novinara, Vui je kazao da su vozila obezbeena iz sopstvenih sredstava, kao i na lizing u saradnji sa velikim auto-kuama i kompanijama.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top