Ovde ste
Home > Sport > “Niko ne veruje da emo ii na Fajnal-for”

“Niko ne veruje da emo ii na Fajnal-for”


Trener koarkaa Fenerbahea eljko Obradovi svestan je da njegovoj ekipi nee biti nimalo lako da se plasira na zavrni turnir Evrolige.


MTIzvor: B92

EPA-EFE/TOMS KALNINS

EPA-EFE/TOMS KALNINS

Za tim iz Istanbula trenutno je i TOP 8 uspeh, ali gledajui kvalitet igraa i strunog taba, ne bi bilo iznenaenje kada bismo ih videli u zavrnici elitnog takmienja.

Fenerbahe je uao u seriju dobrih rezultata, zabeleio est uzastopnih trijumfa u svim takmienjima, a poslednju pobedu ostvarili su protiv ASVEL-a sa 86:64.

“Bio je to veoma dobar me, posebno u odbrani u prve dve etvrtine. To se odrazilo na napad i zatvorili smo prvo poluvreme sa veliko mrazlikom. Najgori deo je bila trea etvrtina. Nismo igrali strpljivo i nismo dobro koristili loptu, dali smo samo 13 poena. Uglavnom, estitam igraima. Moramo da nastavimo ovako”, rekao je Obradovi.

Fenerbahe je trenutno na desetom mestu sa skorom 8-11, ima jedan trijumf manje od Crvene zvezde.

“Ima smisla, s obzirom na to kako smo plasirani. Niko ne veruje da emo ii na Fajnal for. Jedini put za nas je da unapredimo igru. Nismo na kraju jo. Ima mnogo utakmica i u Turskoj i sada gledamo na sledei me”, rekao je Obradovi.

Fenerbahe naredni me igra sa Barselonom u etvrtak od 18.45.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top