Ovde ste
Home > Život > uvena modna kua pokrenula humanitarnu akciju za spaavanje koala – Vesti – ivot

uvena modna kua pokrenula humanitarnu akciju za spaavanje koala – Vesti – ivot


Kolekcija se sastoji od dukserice i majice kratkih rukava sa motivom koale


Izvor: vijesti.me

Foto: EPA-EFE/DAVID MARIUZ AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Foto: EPA-EFE/DAVID MARIUZ AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Kao odgovor na ekoloku krizu u Australiji izazvanu poarima koji unitavaju sve pred sobom jo od septembra, Balensiaga je odluila da pomogne izbacivanjem humanitarne mini kolekcije.

Svoje humanitarne napore usmerili su u spaavanje koala, budui da ih je usled ove katastrofe stradalo oko 30 odsto ovih ivotinja. Kolekcija se sastoji od dukserice i majice kratkih rukava s motivom koale, a 100 odsto sredstava od prodaje Balensiaga e donirati organizacijama koje se bore za zatitu ovih ugroenih ivotinja. Komadi sa plemenitim ciljem prodaju se po ceni od 595, odnosno 350 evra i dostupni su online.

Ovo je nastavak akcije luksuzne organizacije Kering, u kojoj su, osim Balensiage, brendovi Gui, Sent Loren, Botega Veneta, Aleksander MekKvin, Brioni, Boueron, Pomelato, Dodo, Qelin, Ulise Nardin te irard-Pereguks. Oni su udruili snage i donirali milion australijskih dolara za borbu protiv poara. Uz ovu donaciju Kering je najavio i budue humanitarne akcije za obnavljanje naruene bioraznolikosti u Australiji.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top