Ovde ste
Home > Sport > Tenis > OTKRIO KOJA JE NOLETOVA POLITIČKA OPCIJA! Srđan Đoković progovorio o malo poznatim detaljima: Nije lako biti njegov otac, OVO ME POSEBNO BOLI!

OTKRIO KOJA JE NOLETOVA POLITIČKA OPCIJA! Srđan Đoković progovorio o malo poznatim detaljima: Nije lako biti njegov otac, OVO ME POSEBNO BOLI!


– Novak će se vratiti na prvo mesto posle Australijen opena. To će za njega biti rutina, siguran sam u to. Mnogi misle da je lako biti tata Novaka Đokovića, ne vide šta se dešava pre meča, konferencija za štampu, svega. Pogađa me više nego Novaka i njegovu majku odnos javnosti prema mom sinu. Ja sam takav, emotivan – kaže Đoković.

Na pitanje da li Novak podržava neku političku opciju, Srđan je odgovorio:

– Da, naravno. Novakova politička opcija je Srbija!

SRBIJA NEKOME SMETA! Srđan Đoković zagrmeo posle napada na Novaka: Prozivaju nas svi, a mi ćutimo!

 

Đoković je naglasio da je Kosovo uvek bilo i uvek će ostati srpsko.

– Ja sam se rodio u Kosovskoj Mitrovici, ali Novak se oseća kao da se rodio tamo. Za nas je to bila i ostala sveta zemlja Srbija i nemoj da žive ljudi u zabludi da bi to moglo biti drugačije. Ne znam zašto je pevanje pesama posle osvajanja pehara naišlo na tolike negativne reakcije. Više puta smo pokazali da pomažemo našim komšijama, u poplavama pre nekoliko godina, pomogli smo Hrvatskoj. Nismo šovinisti, volimo svoj narod, to ništa nije ružno – zaključio je Noletov otac.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top