Ovde ste
Home > Putovanja > Koracima poznatih ljubavnika: Najoriginalnije pismo osvaja noenje u Julijinoj kui

Koracima poznatih ljubavnika: Najoriginalnije pismo osvaja noenje u Julijinoj kui


Foto: depositphotos/ Lindasky76

Foto: depositphotos/ Lindasky76

Blii se Dan zaljubljenih i zaljubljeni trae idealnu lokaciju na kojoj bi moli da provedu savren braznik koji slavi njihovu ljubav. Postoji li bolje mesto od kue junakinje jedne od knjiga sa najlepom ljubavnom priom?

Svi su uli za priu o Romeu i Juliji koju mnogi smatraju najromantinijom, a hiljade ljudi svakodnevno odlazi da obie balkon u kojem je Julija navodno ivela. U toj kui nalazi se muzej posveen ekspirovim likovima, a ove godine- najsreniji par e imati priliku da upravo tu provede no 14. februara.

U Veroni postoji udruenje volontera-takozvane Julijine sekretarice, koje odgovaraju na pisma o velikim ljubavima, ljubavnim jadima, eljama i tugama, a ovaj put pismo sa najromantinijom priom treba poslati na Airbnb jer oni poklanjaju noenje u kui devojke koja je simbol za ljubav.

Izabrani par e imati priliku da spava u krevetu iz 1968. godine koji je bio deo filma “Romeo i Julija” u reiji Franka Zefirelija, a osim to e zaljubljeni par imati priliku da posmatra efa kuhinje sa Mielinovom zvezdom, imae linog batlera koji e ih sluiti.

Oni najromantiniji e imati mogunost i da, za stolom u uglu sobe pokraj kamina, uz pomo pera i mastila odgovore na neko od mnogobrojnih pisama koja stiu Juliji, a imae i linog fotografa koji e zabeleiti romantine momente pokraj skrivenih mesta Verone.

Naalost, nemaju svi pravo uea, ali ukoliko imate dravljanskto neke od odobrenih zemalja, potrebno je da poaljete pismo u kojem ete opisati svoju dirljivu ljubavnu priu, do 2. februara kada se konkurs zavrava i poinje biranje ljubavnog para koji se najvie voli i ima najromantiniju priu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top