Ovde ste
Home > Sport > VATERPOLISTI SRBIJE PRED ŠPANCE: Sjajna ekipa, biće teško (VIDEO)

VATERPOLISTI SRBIJE PRED ŠPANCE: Sjajna ekipa, biće teško (VIDEO)


Naši vaterpolisti, čije je zvanično osiguranje “UNIQA”, svesni su da ih čeka težak posao, iako su “delfini” slavili na 9 u prethodnim 11 međusobnih utakmica. Andrija Prlainović podseća da smo sa Špancima odigrali neke nezaboravne mečeve.

IDEM U PENZIJU POSLE OLIMPIJSKIH IGARA! Pijetlović za Informer: Godinama sam tu, osvojili smo silne medalje i došlo je vreme da odem!

SPREMNI ZA PRAVE IZAZOVE! “Delfini” očekuju Španiju, ali gledaju samo sebe!

Dolazi nam sjajna ekipa koja je prethodne dve godine igrala dva finala i na Evropskom i Svetskom prvenstvu. Očekujem zanimljivu utakmicu. Igrali smo mnogo puta u prošlosti i imali uspeha, igrali smo nezaboravna finala. Milsim da ćemo biti dobro pripremljeni – kazao je Prlainović.

Kapiten Filip Filipović ipak ističe da su Olimpijske igre ove godine prioritet.

Spremali smo se, znali smo da ćemo se plasirati u četvrtfinale najverovatnije kao prvoplasirani. Pravi ispit tek sledi, pokazaćemo dokle smo stigli. Evropsko prvenstvo je bitno, ali po meni jedna stanica do Tokija – smatra Filipović. 

Stefan Mitrović je oprezan pred duel sa Špancima.

Moramo da uđemo među četiti najbolje ekipem, to je minimum. Videćemo. Biće teško, na pripremama su uspeli da nas dobiju – podstio je Mitrović.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top