Ovde ste
Home > Sport > Tenis > ZAŠTO JE ĐOKOVIĆ U ZELENOM! Evo šta Nole kaže o novoj opremi!

ZAŠTO JE ĐOKOVIĆ U ZELENOM! Evo šta Nole kaže o novoj opremi!


Navijači su na startu takmičenja primeti da je naš as u novoj opremi. Prošle godine je bio u plavo, a ove u zelenoj. Novak je posle pobede protiv Jana Lenarda Štrufa 3;1 objasnio zašto. 

Novaka su novinari pitali da li su možda on i Dušan Lajović na početku ove godine pod nekim uticajem Grigora Dimitrova, koji ima zanimljivu opremu. Nole se samo nasmejao.”Bugarska!”, uzviknuo je Novak u navijačkom maniru i nasmejao se.

(VIDEO) NOVAK ODLEPIO ZBOG FEDERERA, PREVRNUO STO, PA NAPUSTIO STUDIO… Kako misliš smiren sam? Da li me zezaš?

MAŠA ŠOKIRALA NAVIJAČE! Ruskinja pukla u Melburnu, pa sve zabrinula!

 

reuters

 

Ne znam, tako je ispalo. Kada kažete za Ducija, mislim da je Fila napravila najbolju kolekciju do sada, nisam bio njihov ljubitelj, ali ova je odlična. Lepo Duciju stoji i nadam se da će mu doneti sreću na terenu…– kazao je za B92 Novak. 

NOVAK SAZNAO RIVALA U 2. KOLU! Termin za RANORANIOCE, evo kada će Srbin izaći na teren!

SUROVI RAFA! Nadal napao Hrvaticu, pa razmontirao Bolivijca!

 
Svaki sportista ima određen uticaja na to kakvu opremu će nositi. Sigurno je da sugeriše šta mu odgovara, a šta ne, a konkretno u ovom slučaju, otkrio je kako je to kod njega.

Učestvovao sam u procesu, ali konkretno, dobijem nekoliko opcija, onda mogu da kažem koje su mi preference, dam svoj komentar, ali konačnu odluku donose oni. Lakost ima novi print krokodila i vrlo je interesantan, digitalni krokodil ga zovemo, to pokušavaju da plasiraju kroz mene kao ambasadora brenda, žele da budu malo moderniji. Oni su vrlo tradicionalan brend i moraju da zadrže skoro 100 godina dugu tradiciju, ali hoće i da se približe mlađim generacijama –  poručio je Đoković.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top