Ovde ste
Home > Sport > Novi Pazar predstavio osmoricu novih fudbalera

Novi Pazar predstavio osmoricu novih fudbalera


Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je osmoricu igraa, koji su tokom zimske pauze pojaali redove trenutno osmoplasiranog tima Prve lige Srbije.


Izvor: B92, Beta

Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

“Pre odlaska na pripreme, eleli smo i uspeli da oformimo 90 odsto ekipe za prolenu polusezonu. U pregovorima smo sa jo jednim napadaem”, rekao je sportski direktor Pazaraca Emir Bihorac.

Ofanzivni igra Admir Kecap vratio se u Novi Pazar iz kruevakog Trajala, a vezista Semir Hadibuli iz Ki Klaksvika sa Farskih Ostrva.

“Brzo sam se dogovorio s ljudima iz uprave i bie mi zadovoljstvo da ponovo nosim dres matinog kluba. Cilj je Super liga, makar i kroz bara“, naveo je Hadibuli.

Defanzivac Vahid Zimonji je poslednjih godinu i po proveo u Joanici, iz koje je stigao i nekadanji golman mlaih reprezentativnih selekcija Srbije Marko Drobnjak, dok je levi bek Dejan Koraksi posle omladinskog staa u Pazaru nastupao za Metalac iz Gornjeg Milanovca.

“Kao da je bilo sueno da se vratim. Novi Pazar je jedan od najbolje organizovanih klubova u Srbiji, koji uvek ima visoke ambicije“, ocenio je Koraksi.

Krilni napada Nikola Bogdanovski bio je jedan od najistaknutijih pojedinaca u prvoligau arkovu, igra sredine terena sa superligakim iskustvom Nemanja Trajkovi doao je iz Trajala, a levi spoljni Duan ivi iz redova srpskoligaa Mokre Gore.

“ast je igrati za ovaj klub. Nadam se da emo biti meu uesnicima doigravanja za plasman u elitni rang, ako ne i meu dva najbolja tima u ligi, to bi nam donelo direktan ulazak u Super ligu”, kazao je Bogdanovski.

Novopazarci e od 3. februara trenirati u Ulcinju, gde e se kroz treninge i kontrolne utakmice spremati za nastavak prvenstva.

“Ve su zakazane i kontrolne utakmice u Crnoj Gori. Zadovoljni smo uraenim poslom tokom zimske pauze”, zakljuio je generalni sekretar novopazarskog kluba Fikret Meedovi.

Prvoligako takmienje bie nastavljeno krajem februara, kada e Novi Pazar u 24. kolu gostovati ekipi Zemuna.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top