Ovde ste
Home > Sport > Košarka > “NBA liga treba da povuče broj 24 iz upotrebe”

“NBA liga treba da povuče broj 24 iz upotrebe”


Brajant je poginuo odlazeći na utakmicu koju je igrala njegova ćerka, ljudi širom sveta su počeli momentalno da se opraštaju od “Crne mambe”, među njima su bili Luka DončićBogdan BogdanovićMajkl DžordanVlade DivacŠekil O’Nil

NBA se oglasila saopštenjem, ali nije otkazala utakmice, posle čega je na društvenim mrežama krenula akcija da se iz upotrebe povuče Kobijev broj 24.

Navijači su sa svih meridijana apelovali na čelnike najjače lige sveta da promene logo u čast legendarnog igrača Los Anđeles lejkersa, ali i da pošalju njegov broj u istoriju.

Vlasnik Dalas meveriksa Mark Kjuban potvrdio je da franšiza iz Teksasa više nikada neće imati igrača sa brojem 24 na leđima.

“Šokirani smo, tužni i razoreni zbog vesti o pogibiji Kobija Brajanta i njegove ćerke Đane. Kobi je bio ambasador naše igre, nagrađivana legenda i globalna ikona. Iznad svega, bio je voljen i posvećen otac”, objavio je Kuban i dodao:

“Kobijevo nasleđe prevazilazi košarku i naša organizacija je odlučila nijedan košarkaš Dalas meveriksa više nikada neće nositi broj 24.”

“Crna mamba”, kako mu je bio nadimak, nosio je nekoliko brojeva tokom karijere, ali je najprepoznatljivi bio baš po tom. Odlučio se za 24 jer je čuveni Majkl Džordan u Čikago bulsima nosio 23.

Brajant je sebe smatrao prvim do najvećeg svih vremena.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top