Ovde ste
Home > Sport > Zvezda moli navijae da pristojno navijaju

Zvezda moli navijae da pristojno navijaju


Koarkaki klub Crvena zvezda uputio je apel navijaima da navijaju fer i sportski protiv EFES-a u meu Evrolige.


MSIzvor: B92, zvanini sajt

 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Utakmica izmeu koarkaa Crvene zvezde i EFES-a igra se od 19 sati u “tark areni”

Iz Zvezde su podsetili da je klub ove sezone bio predmet visokih kazni od disciplinskog sudije Evrolige i da navijai ne zauzima prolaze i stepenita.

Isto tako, “crveno-beli” su pozvali navijae da dou ranije u halu.

Beograd i navijae Crvene zvezde oekuje jo jedan spektakl, i jo jedna velika utakmica poput mnogih koje su crveno-beli igrali prethodnih godina i ove sezone. Posebno podseamo sve zvezdae da nikako ne bacaju nikakve predmete u teren, ne vreaju protivnika, ne napadaju i ne vreaju I naruavaju fiziki integritet slubenih lica koja su na bilo koji nain angaovana na utakmici 22.kola Evrolige“, navodi se u saoptenju na klupskom sajtu.

Iz Zvezde dalje navode da postoji opasnost ak i od pranjenja dvorane u sluaju incidenata.

Klub podsea da je zbog svih prekraja ove sezone kanjen po vie osnova preko 80 hiljada evra od poetka sezone, kao i zbirnim sumom od preko 200.000 hiljada evra od kada je poeo da nastupa u Evroligi! Ta suma ve ozbiljno remeti normalno funkcionisanje kluba i dovodi nas u opasnost da svaka naredna kazna bude viestruko vea shodno disciplinskom pravilniku Evrolige, pa ak i da dovede do pranjenja hale“.

Klub sa Malog Kalemgdana upozorio je svoje pristalice i na sledee:

Takoe, KK Crvena zvezda podsea da u “tark areni” nije dozvoljeno puenje i da zbog tog prekraja klub takoe moe biti kanjen. “tark arena” se otvara dva sata pre poetka utakmice. Napravimo jo jedan ambijent i atmosferu za pamenje po kome je KK Crvena zvezda ve prepoznatljiva u Evroligi“, zakljuuje se.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top