Ovde ste
Home > Sport > KORONAVIRUS MENJA IVANINE PLANOVE! Španovićeva u olimpijskog godini ne učestvuje na dvoranskom Svetskom prvenstvu u Kini!

KORONAVIRUS MENJA IVANINE PLANOVE! Španovićeva u olimpijskog godini ne učestvuje na dvoranskom Svetskom prvenstvu u Kini!


Njen trener Goran Obradović je potvrdio da sada mora brzo da se reaguje.

– Otkazivanje SP u dvorani mnogo menja planove. To je bila prva polazna stanicva za Olimpijske igre. Sad moramo da definišemo šta je prvi ozbiljan cilj do Tokia, Neće biti lako jer planovi i programi moraju da se menjaju sada. Ali, nadam se da neće to puno poremetiti naše ciljeve, a to je osvajanje medalje na OI – kazao je Obradović dodajući:

– Učinili smo sve da se povreda sanira i da zdrava uđe u ove pripreme za Olimpijske igre – poručio je trener Ivane Španović.

Naša najbolja atletičarka istakla je da će 2020. godina biti malo drugačije nego što se planiralo:

– Ova godina je trebalo da bude izazovnija jer je trebalo da branim titulu u dvorani na SP u Nanjingu, a onda nas čeka Tokio. Ali sada sa novom odlukom da je SP pomereno za sledeću godinu, ispoštovaćemo zimsku sezonu da vdimo gde se nalazimo pred letnju – kazala je najpoznatija srpska atletičarka.

U letnjoj sezoni primat su Olimpijske igre gde Ivana ima ideju da osvoji sjajnije odličje od bronze iz Rija.

– Nije fokus na Tokiju samo ove godine, već sve što radimo proteklih godina je priprema za to takmičenje. Rezultatski ne talasamo, već uvek pravimo planove i ciljeve koje mora da ispunimo, jedino su povrede te koje remete – rekla je ona.

Otkazivanje SP u dvorani menja planove, čega je i Španovićeva bila svesna.

Definitivno menja plan, ali rešavaćemo u hodu, ostalo je vremena, malo ćemo podići formu za neki miting, a možda i dobro dođe da fokus bude saamo na Tokiju ove godine – poručila je Ivana.

Olimpijske igre u Tokiju na programu su od 24. jula do 9. avgusta.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top