Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > SRBIN JE PRAVI FINIŠER! Ako hoće da im se Jović isplati, u Realu moraju da ga paze!

SRBIN JE PRAVI FINIŠER! Ako hoće da im se Jović isplati, u Realu moraju da ga paze!


List “El Pais” analizirao je Lukin učinak. Za komentar o samom igraču okrenuli su Nemačku. Ben Manga, direktor odseka za praćenje talenata u Ajntrahtu iz Frankfurta, zatražio je od španske javnosti da bude strpljiva sa srpskim igračem.

– On je prava devetka, izrazit finišer. U njegovoj generaciji nema nikog ko je tako dobar pred golom. U Portugalu, treneri su imali drugačije ideje, on nije imao poverenja u njih. Nije ušao u taj ritam, nije ništa funkcionisalo – kaže Manga.

On dodaje da Lukin početak u Nemačkoj isto nije bio lak.

 U početku smo mu govorili da mora da bude strpljiv. Trebalo mu je više od pola godine da se prilagodi. Morate da imate na umu da je došao u stranu zemlju, u kojoj se govori jezik koji ne poznaje, gde su drugačiji zahtevi igre i gde nema prijatelja. U fudbalu je danas tako da mladima ne dajemo mnogo vremena. Ako ne postigne četiri gola na četiri utakmice, sa cenom koja je plaćena, odmah mislimo kako neko ne vredi. Ipak, nije novac taj koji postiže golove.

Potrebno je poverenje.

– Ako budu pazili na njega i ako ga Zidan bude ohrabrivao, davao mu 20 minuta ili pola sata, potom da igra ceo meč, ne sumnjam da će biti uspešan i u Realu – zaključio je on.

Bonus video:

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top